23
nov.

Satsang…bortom identifikationer

För de flesta människor finns det en kraftig tendens att huvudsakligen identifiera sig med tankar, åsikter, känslor och sensationer. Det är mycket lätt att bli så uppslukad av alla olika slags upplevelser att kontakten med själva källan kapas…vi glömmer bort att vi är i första hand det utrymme där alla händelser får äger rum, omfamningen av allt som vi upplever.

En balanserad kontakt mellan medvetenhet och upplevelser gör att vi kan stå stadig i vår handlingsförmåga och kraft, med tillit till att livet visa oss vägen ett steg i taget.

Satsang är en inbjudan till att upptäcka den större sanningen om oss själva som ligger bortom föreställningar och identifikationer. Det är en påminnelse om vår förmåga att i vilken stund som helst kunna släpper taget av det som tyngre oss, och istället falla in i livets storhet.

Guidad meditation och avslappning, samtal, vägledning, och gruppens stöd bidrar till en trygg miljö som skapar tillfälle att kliva ur ”lilla jagets” begränsande värld in i det som är så mycket större, det som ger plats till allt som ingår i livets flöde.

Anmälan helst innan torsdag 21 november.

Tim & Nina Riordan önskar dig välkommen!