Frifors Friskvård

Nina

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av människans inneboende helande kraft…tilliten till den naturliga enkelheten och det som är större inom oss, den oändliga livskraften. Mitt tidiga sökande i alternativa terapeutiska former har handlat mycket om att hjälpa mig själv att läka begränsande präglingar och trauma för att finna balans. Självdistans, humor och ett meditativt förhållningssätt till livet har öppnat för nya spännande stigar. Mitt hjärta bultar för naturen, musik, dans, gemenskap med familj och vänner, hantverk och sånt som människor ägnat sig åt i urminnes tider. .

Jag är utbildad mentalskötare, Andningspedagog (av Wäxthuset, Väddö) och Voice Dialogue vägledare. Ställen som Baravara där jag gått bl a ”Training For Life”, Ängsbacka kursgård och andra spiritual communities runt om i världen har betytt mycket för mig . Jag erbjuder sessioner i Frigörande Andning och Voice Diagogue.

Efter att startat och drivit två vegetariska restauranger har jag de senaste åren intresserat mig mer i vegan och rawfood matlagning. Sedan jag gick Rawlife Education med Erica Palmqrantz 2013 erbjuder jag workshops och events i ämnet.

Kreativiteten är min följeslagare och tar sig många olika uttryck som t.ex skapande i textil, framförallt kläder. Musiken och dess helande och förenande kraft är magisk för mig. Den fascinerar mig mer och mer och skänker stor glädje.

Jag känner stor tacksamhet att få bo på den här vackra platsen vid sjön Rinnen. Sista tiden har mina rötter skjutit ner djupare och idéer om framtiden har börjat gro. Det är spännande tider med starka polariteter som gör det extra viktigt att vi fokuserar på att skapa något vackert och sunt tillsammans på den här magnifika planeten.

 

 

Rinnefors viken
Rinnefors viken